Ropa Wandeling 2015

Roparun 2015Ropa Wandeling 30 mei 2015 Wandelen voor mensen met kanker onder het motto: “Leven toevoegen aan dagen waar geen dagen meer aan het leven kunnen worden toegevoegd.” Op zaterdag 30 mei 2015 organiseert Radboud Running Nijmegen, team 22 van de Roparun, voor de vierde keer een culinaire, culturele wandeltocht met verschillende afstanden van 10 tot en met 40 km.

Genieten van het parcours De Ropa-wandeling is een goede training voor de Vierdaagselopers en tevens een heerlijke uitdaging voor iedereen die geniet van wandelen.
De routes lopen tussen Nijmegen, Lent en Beuningen, afhankelijk van de afstand. Onderweg worden meerdere aantrekkelijke onderbrekingen aangeboden, zoals bijvoorbeeld een bezoek aan een landwinkel voor een kleine, frisse versnapering en/of een interessante expositie. De kortere afstanden lopen over de nieuwe brug “de Oversteek”maar ook de langere afstanden hebben hier een prachtig zicht op.

 

Wandelen voor het goede doel | Roparun

Sinds 2000 neemt Stichting Running Nijmegen deel aan het bijzondere evenement, roparun. Pinksterzaterdag 23 mei 2015 verschijnt het team weer aan de start van de ongeveer 530 km non-stop estafetteloop van Parijs naar Rotterdam. Naast deze sportieve prestatie is het de bedoeling dat ieder team zoveel mogelijk geld inzamelt. Het geld gaat naar projecten die de kwaliteit van leven verbeteren voor mensen met kanker. Stichting Running Nijmegen wilt door middel van deze wandeltocht zoveel mogelijk geld inzamelen, om opnieuw het record van afgelopen jaar te verbreken. Over alle jaren is door alle teams al meer dan 45 miljoen euro bijeengebracht, een groot succes dus!

Datum: 30 mei
Plaats: start- en finishlocatie is op het Honig-terrein
Tijd: verschillend, check de site
Kosten: €6,00 bij voorinschrijving, inschrijven op zaterdag 30 mei bij de start kost €7,50

Voor meer informatie zie onze site: Roparun

 

Hoofdsponsoren