Nieuws

Culinaire actie

Doe jij ook mee?

culinaire actie

Wegens groot succes met 1 maand verlengd, tot 30 september 2021. Rijk van Nijmegen Culinair een vrijblijvende actie bedacht.
Via deze link kan men een voucher bestellen, die 2 jaar geldig blijft.
Dus als je ver buiten Nijmegen woont kun je nu 1 voucher bestellen en tijdens het eerste volgende bezoek aan het Rijk van Nijmegen inwisselen.
Wandelvereniging Magnus ontvangt van elk bestelde voucher 7,5% van het door ieders gekozen bedrag.
Het door jou gekozen bedrag kun je volledig besteden bij alle aangesloten restaurants. Nadat je een bestelling hebt gedaan ontvang direct per mail
een bevestiging en een digitale voucher met QR-code. Er zitten verder geen verplichtingen aan verbonden!

De restaurants die allemaal mee doen kun je hier vinden.

Grote clubactie Loten

culinaire actie

De online verkoop van de Grote Clubactieloten is geopend!

De lotprijs bedraagt 3,00 euro, daarvan gaat 80% dus 2,40 euro per lot naar onze clubkas.

Kopen kan heel simpel via deze QR-code of d.v.m. deze link aan te klikken.

clubactie

Vierdaagse Nijmegen

Wim gastloper bij Magnus

Elke avond in de kantine van de Sporthal in Weurt schreef ik in mijn schrift een verslagje over de afgelopen loopdag. Dat was Jan Polman waarschijnlijk opgevallen….. Hij moet gedacht hebben: deze man kan wel een stukje schrijven voor ons clubblad ‘Voetje voor Voetje’. Voor ik het wist, had ik hem beloofd een stukje in te sturen. Nu begin oktober, de 4Daagse al maanden achter me, probeer ik mijn belofte in te lossen. Even terug in de historie. Op mijn 51e in 2001, liep ik mijn eerste 4Daagse. Dochter Heleen, nog geen 18 jaar, had al een paar 4Daagses gelopen met een vriendin. Zij bracht het 4Daagsevirus op mij over.

Lees meer: Vierdaagse Nijmegen

In memoriam Peter Polman 1954 - 2019

Onderkomen in legertent

Erevoorzitter van onze vereniging

Peter was vanaf de oprichting bij Wandelvereniging Magnus betrokken. Al snel werd hij voorzitter en hij vervulde die rol gedurende 15 jaar met verve. Tot de jaarvergadering in 1998, waarin hij het stokje aan mij overdroeg.

In die eerste 15 jaar ontwikkelde de vereniging zich van een familieclubje tot een volwassen vereniging met rond de 100 leden. In de beginjaren werd er veel in groepsverband gelopen, zoals dat toen nog gebruikelijk was. Peter liep zelf ook regelmatig mee, in Bern met de politie Nijmegen, Romanshorn, Diekirch en natuurlijk ook de Nijmeegse Vierdaagse.

Lees meer: In memoriam Peter Polman 1954 - 2019

Voetje voor Voetje moet blijven!

Onderkomen in legertent

Jan stuurde me een chatberichtje. Ja, hij gaat met zijn tijd mee. Ik zat op de fiets toen hij dat berichtje stuurde, op een racefiets. Ja, ook ik ga met mijn tijd mee, of is het eerder een symptoom van een midlifecrisis? Of ik ‘een artikel’ wilde schrijven over 35 jaar Voetje voor Voetje. Vijfendertig jaar. Ik voelde me ineens nóg ouder, op die racefiets, in the middle of nowhere.
Wat voor artikel? chatte ik terug.
Iets over de historie was goed.
De historie.
Op weg naar huis dacht ik terug. Niet aan 35 jaar geleden, want zolang ben ik nog geen lid, maar het scheelt niet zoveel.

Lees meer: Voetje voor Voetje moet blijven!

Subcategorieën

Nieuwsbrieven KWBN

Op deze pagina kun je alle uitgebrachte KWBN nieuwsbrieven terugvinden.

 

Hoofdsponsoren